Outwitting The Devil


Harderwijk,  9 januari 2014. Hoe komt het dat als je als ondernemer alles volgens de wetten van het succes doet je toch niet succesvol bent? Toen Napoleon Hill van Andrew Carnegie de opdracht kreeg aan het begin van de vorige eeuw om de wetten van het succes te bestuderen, gaf hij hem nog een opdracht mee. Hij zei, dat als Hill dan toch alle oorzaken van succes wilde achterhalen hij ook alle oorzaken voor mislukking diende te achterhalen en stilstaan bij wat mensen doen om hun eigen succes te saboteren of te ondermijnen.

Nadat Hill in de dertiger jaren van de vorige eeuw eerst een studie schreef met als titel:” The Law of Success in 16 Lessons”, schreef hij daarna het boek: “Outwitting The Devil”. In dit boek beschrijft hij hoe hij een interview houdt met de duivel om erachter te komen, welke instrumenten de duivel allemaal inzet om mensen aan zich te binden en alles te doen om niet succesvol te zijn. Daar waar hij schrijft over de duivel kun je dat lettelijk nemen, of beschouwen als de spreekwoordelijke duivel in elk van ons.
In ieder geval is het een zeer lezenswaardig boek, dat inzicht geeft in alle manieren waarop wij ons zelf en onze omgeving ondermijnen en opzetten voor mislukking. Om blijvend succesvol te zijn is het een noodzaak inzicht te hebben in je mogelijke valkuilen, zodat je die kunt vermijden. Voor degenen, die het boek niet willen kopen en toch willen lezen . Op internet is een gratis pdf kopie te downloaden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.