Mountain Leadership Experience

Harderwijk, 5 oktober 2017. De Mountain Leadership Experience is een project van Blair Singer en Kevin Cherilla. Elk jaar beklimmen zij Mount Kilimanjaro in Tanzania met zo’n 20 klimmers en 60 dragers. Blair Singer heeft recentelijk in een conference call gedeeld welke leiderschapslessen hij op de berg heeft geleerd, die hij ook in zijn dagelijks leven gebruikt en met succes.

Ik deel er een paar. Vier al je overwinningen. Verbondenheid is krachtiger dan pijn. Geen rookgordijnen, continue bekrachtiging.

Daarnaast steunen hij en de klimmers een project voor de bescherming en scholing van albino kinderen in Tanzania. Er is inmiddels een dorp en een school gebouwd voor die kinderen, die beschermd worden omdat zij hun leven niet zeker zijn. In sommige Afrikaanse landen worden albino’s vermoord om hun lichaamsdelen. Die worden gebruikt om er toverdrank van te maken, omdat dat tot rijkdom en voorspoed zou bijdragen.

Ik wil in juli 2018 Mount Kilimanjaro beklimmen samen met 20 anderen. Waarom wil ik dat? Omdat ik samen met anderen de lessen in leiderschap wil leren, die de berg voor ons in petto heeft en omdat we willen bijdragen aan het project voor Albino kinderen. De kosten van deze expeditie zijn 10.000 US dollars.

Daarnaast zamel ik ook geld in de albino kinderen te steunen, die anders ten dode opgeschreven zijn. Denk u eens in hoe u het zou vinden als uw kind het risico loopt gedood te worden, alleen omdat hij een huidafwijking heeft. U kunt ook alleen giften geven voor het dorp in Tanzania zelf.

Aan degenen, die mijn missie ondersteunen met een bijdrage, beloof ik dat ik na terugkeer een presentatie zal houden over de leiderschapslessen die ik daar geleerd heb, zodat ook u ze in uw dagelijks leven kunt toepassen. Ik zal ook een dagboek bijhouden, dat ik na terugkeer met u allen zal delen via sociale media.

Op de berg is helaas geen online verkeer mogelijk, zodat ik het niet real time kan delen.

Als u geïnspireerd bent en wilt bijdragen kunt u uw bijdragen storten op IBAN bankrekening NL08 INGB 0005 2308 92 t.n.v. Stichting Beheer Derdengelden mr. A.R. Oosthout c.s.

Wilt u zich nog verder laten inspireren door een impressie van een van de deelnemers Marc Reiss in 2016 klik dan op onderstaande link: #Kilimanjaro – Blair Singer – Mountain Leadership 2016 – K2

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.