Help Ralien Bekkers naar Yale University

Harderwijk, 26 juni 2014. Gisteren hoorde ik op radio 1 Ralien Bekkers. Ik was zeer geïnspireerd door haar. Ralien Bekkers is een jonge Nederlandse vrouw en zij is de Nederlandse jeugdvertegenwoordiger bij de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling. Laat je inspireren door wat zij te zeggen heeft in het bovenstaande You Tube filmpje. Zij heeft een groot hart voor mensen. Zij denkt groot en gelooft in de mogelijkheden van mensen  en ze neemt concrete actie.

Ralien wil dat wij ook in de toekomst in een wereld leven waar gelijke kansen zijn voor iedereen. Zij wil daartoe haar studies voorzetten aan Yale University in Connecticut, USA.

Tegen de mensen die zeggen waarom moet ze persé aan een dure buitenlandse universiteit studeren zou ik het volgende willen zeggen. De Nederlandse universiteiten hebben een uitstekend niveau en de reden waarom studeren aan een van ‘s werelds topuniversiteiten zoveel kost heeft te maken met het feit, dat je daardoor een internationaal netwerk opbouwt, waardoor je de projecten die je later in je leven wilt realiseren veel sneller kunt realiseren. Denk je eens in een telefoontje naar de President van de Verenigde Staten of de Secretaris Generaal van de Verenigde Naties en dingen zijn geregeld, omdat die tot je persoonlijke vriendenkring behoren.

Naast het curriculum is er geen betere investering dan dat, ook voor Nederland.

Ik steun Ralien Bekkers in haar droom om aan Yale te studeren en vraag u het zelfde te doen. Wilt u concreet bijdragen aan het realiseren van die droom ga dan naar www.raliennaaryale.nl

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.